Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan kohdistunut tietomurto

Hyvät 1.–2. luokalla iltapäivätoiminnassa olleiden lasten huoltajat,

Suomalais-venäläisen koulun iltapäivätoiminta on Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan kuuluvaa toimintaa. Tältä osin tietomurto voi koskea myös niitä tietoja, joita kaupungin palvelimella on 1.–2. luokalla iltapäivätoimintaan osallistuneista.

Tiedossa ei vielä ole, miltä ajalta tiedot ovat (jos siis ovat) joutuneet tietomurron kohteeksi eli kyseessä voi olla nykyiset toiminnassa olevat lapsien perheet tai aikaisempina vuosina toiminnassa mukana olevien lapsien perheet.

Asiaa selvitetään parhaillaan ja tiedotamme, kun saamme lisää infoa asiasta. Siihen voi mennä aikaa, joten myös niiden, joita tämä koskee, on hyvä olla varuillaan mahdollisten haittaviestien tai tietojen kalastelun osalta.

Näillä sivuilla voi kuitenkin käydä säännöllisesti kurkkaamassa, että esiintyykö omiin sähköpostiosoitteisiin liittyviä tietoja verkossa. Selvitä, ovatko henkilötietosi vuotaneet nettiin | F‑Secure (f-secure.com)  Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach

Palvelut eivät ole reaaliaikaisia ja eivät välttämättä vielä sisällä tietoja esim. tähän kaupungin tietovuotoon liittyen.

Tuula Väisänen,

rehtori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *